“1000 GIBOV” PREKO MALIH ZASLONOV

625
Šola zdravja

Lokalna ETV HD (pokriva Zasavje in osrednjo Slovenijo) se bo 15. februarja ob 8. uri vključila v online vadbo preko zooma in bodo direktno predvajali celotno polurno vadbo v živo.

Oglašamo se vam iz Društva Šola zdravja, ker bi vas radi obvestili, da akcija z lokalnimi televizijami, katero smo sprožili decembra 2020, še vedno traja. Namreč, epidemiološka situacija v Sloveniji še vedno omejuje zbiranje na prostem, kar pomeni, da telovadba “1000 gibov” zunaj na prostem tudi februarja ni dovoljena. Zato je akcija »Telovadimo doma preko malih zaslonov«, v sodelovanju z lokalnimi televizijami, še vedno aktivna. Saj smo tako s skupnimi močmi naredili korak naprej in motivirali veliko število prebivalcev k vsakodnevni skrbi za svoje zdravje, kljub omejitvam, ki smo jih deležni že mesece.  Kar nekaj lokalnih televizij se je odzvalo in uvrstilo vadbo »1000 gibov« v svoj jutranji program, za kar smo izredno hvaležni. Tudi tisti, kateri so omejeni s prostorom, so se odločili in predvajajo film 1-3 krat tedensko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obe povezavi do zoom vadbe »1000 gibov« vsak delovnik ob 8. uri in zoom vadbe z dodatnimi vajami za moč ob ponedeljkih in sredah ob 15. uri sta javno dostopni na naši spletni strani in našem facebook profilu. Pridruži se lahko kdorkoli. Vsi ste dobrodošli!