Božično mesto v Zagorju

49

Občina Zagorje ob Savi po treh letih premora znova vabi zainteresirane k sodelovanju pri izvedbi Božičnega mesta, ki bo v petek, 16. 12., in v soboto, 17. 12. 2022, med 17. in 20. uro na mestnem trgu oz. na ploščadi pred Weinbergerjevo hišo v Zagorju ob Savi.

Občina Zagorje ob Savi, kot organizator prireditve, želi tudi tokrat v prireditev vključiti zagorska društva, zavode in podjetnike, ki se v občini Zagorje ob Savi ukvarjajo z izdelavo unikatnih, domačih in drugih obrti in jim ponuditi možnost, da izdelke, primerne za božično – novoletno obdarovanje, prodajo na enotnih prodajnih stojnicah, za katere bo tudi tokrat poskrbel organizator prireditve.

K sodelovanju oz. prodaji na stojnicah pa vabijo tudi tiste, ki bodo poskrbeli za primerno kulinarično ponudbo, namenjeno obiskovalcem prireditve. Prednost pri brezplačnem najemu stojnic bodo imela zagorska društva, zavodi in podjetniki.

Bozicni gozd

V sklopu prireditve Božično mesto bo potekal tudi kulturni in zabavni program, za katerega bodo poskrbela domača kulturna društva in skupine.
Vsi, ki se bodo odločili za sodelovanje oz. za prodajo izdelkov na stojnicah, morajo do ponedeljka, 5. 12. 2022, na sedež Občine Zagorje ob Savi oddati izpolnjeno prijavnico, ki je dostopna na spletni strani Občine na povezavi: https://www.zagorje.si/objava/693453.
Na voljo bo omejeno število stojnic, zato si organizator prireditve pridržuje pravico, da bo v primeru prevelikega števila ponudb, posamezne ponudnike moral odkloniti.

Organizator prireditve si prav tako pridržuje pravico do odpovedi prireditve v primeru napovedi slabega vremena oz. drugih razmer.