GRENADIRMARŠ 2023

158

Za nami je prijetno sobotno popoldne, ki smo ga preživeli v mestnem parku ob kuhanju grenadirmarša. 13 ekip je skupaj skuhalo več kot 60 kilogramov grenadirmarša in prav vsi so bili odlični.

Prvo mesto si je prikuhal VDC Zasavje in ekipa Vztrajno do ciljev. Srebrna ponvica je šla v roke Prosvetnemu društvu Čeče – Hrastnik in njihovem Funšterc timu. Tretje mesto pa si je prikuhalo Turistično Društvo Trbovlje. Čestitke! Poleg zmagovalnih ekip pa so kuhalnico spretno vihteli še Turistično društvo Hrastnik, Knjižnica Toneta Seliškarja Trbovlje, Medgeneracijsko društvo GESŠ Trbovlje, Društvo kmečkih žena in deklet Trbovlje, RMED Perkmandeljc, Komunala Trbovlje, Glasbena šola Trbovlje, Prosvetno društvo Čeče Trbovlje, Mladinsko gledališče Svoboda Trbovlje in Občina Trbovlje.

Z aktivnostmi pa so na dogodku sodelovali tudi Rdeči križ Trbovlje, Prostovoljno gasilsko društvo Trbovlje – mesto in Društvo prijateljev mladine Trbovlje.

Pohvala za trud in pogum pa tudi Lovru in Boru in njuno več kot uspešno izmenjevalnico igrač. Lovro in Bor sta nas med poletjem obiskala z idejo, da bi organizirala izmenjevalnico igrač z druženjem otrok v mestnem parku. Z veseljem smo jima prisluhnili in poskrbeli, da sta lahko svojo idejo uresničila. »Menjalnico igrač sva organizirala zaradi dobrodelnih namenov otrok, da se podružijo in poklepetajo«, sta ob koncu dogodka ponosno povedala sta Lovro in Bor. Dragi obiskovalci. Hvala, ker ste s tako množičnim obiskom podprli tekmovalce in naš dogodek. Se vidimo prihodnje leto!