Izlačani pozdravili svojega svetovnega prvaka

402

Izlačani so v soboto, 29. oktobra, pripravili sprejem za svetovnega prvaka v kickboksu, domačina Tilna Zajca, ki je 22. oktobra na svetovnem prvenstvu v Italiji znova osvojil laskavi naslov v kategoriji do 79 kg.

Tilen je s tem znova dokazal, da Slovenija tudi v tem športu sodi med najboljše na svetu, svoje ime in tudi ime svojega matičnega kluba Pon-Do-Kwan pa je še enkrat postavil na svetovni zemljevid velesil.

Sprejema se je udeležil tudi župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan, ki je svetovnemu prvaku čestital in mu izročil posebno priznanje, repliko fibule iz petega stoletja pred Kristusom, ki je bila odkrita na območju naše občine. Župan je poskrbel tudi za glasbeno presenečenje za vse obiskovalce, saj je z njim prišel Pihalni orkester Svea Zagorje, ki je zaigral nekaj skladb.

Prvi mož Občine Zagorje ob Savi se ob tem za odlično delo v klubu in prijeten včerajšnji dogodek zahvaljuje vodstvu kluba na čelu s predsednico Mašo Zajc, strokovnemu štabu, trenerjem, posebej Tilnovemu Srečku Rozmanu, ter seveda vsem tekmovalkam in tekmovalcem in jim želi še veliko športnih uspehov.

Tekst: Občina Zagorje ob Savi; Foto: Miloš Krajnc