Napolnili 300 vrečk in 9 kontejnerjev

265

Čistilno akcijo Očistimo Trbovlje za dober namen, v kateri so sodelovali občani, javni zavodi in društva, smo v sodelovanju s Komunalo Trbovlje izvedli v preteklem tednu.

Odločili smo se, da bo imela letošnja čistilna akcija dobrodelno noto in obljubili, da bomo za vsako napolnjeno vrečko z odpadki namenili 1€, za vsak napolnjen kontejner pa 20€ za trboveljske otroke. Čistilna akcija je izvedena, vrečke so preštete in z veseljem sporočamo, da smo skupaj zbrali za skoraj 300 vrečk odpadkov in napolnili 9 kontejnerjev ter se s tem zelo približali našemu zastavljenemu cilju. In ta je, da bi napolnili toliko vrečk, da lahko v juniju, ko praznuje naše mesto, v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine Trbovlje na morje peljemo avtobus poln nasmejanih otrok. Svojo obljubo bomo držali ter zraven primaknili še nekaj evrov in tako otrokom omogočili dan na morju.

Vsem, ki so v akciji sodelovali se zahvaljujemo za njihovo dobro voljo in verjamemo, da se zopet srečamo v še večjem številu prihodnje leto.