Občinska slovesnost na predvečer praznika občine Trbovlje

544
Prvojunijska nagrada

Na predvečer občinskega praznika je v gledališki dvorani Delavskega doma Trbovlje potekala osrednja slovesnost ob občinskem prazniku občine Trbovlje, ki ga praznujemo danes. Slovesnost je potekala skladno s priporočili NIJZ, v ožjem krogu povabljenih, hkrati pa smo preko spleta omogočili tudi prenos slovesnosti v živo.

Tako kot vsako leto, so bila tudi letos na osrednji slovesnosti podeljena najvišja občinska priznanja in nagrade. Tako je bila podeljena Zlata sončnica za najbolj urejeno krajevno skupnost, ki jo je prejela KS Klek. Županja je letos podelila tudi Posebno priznanje županje, ki ga prejela Majda Škrinar Majdič, najvišje občinsko priznanje Prvojunijsko nagrado pa je dobila Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje. Nagrado je v imenu šole prevzela ravnateljica Marjetka Bizjak.

Vse prisotne je seveda pozdravila tudi županja Občine Trbovlje Jasna Gabrič. Za glasbeno popestritev in prijeten večer pa sta poskrbela Mešani pevski zbor Prosavus in Ditka, ki nas je očarala z romantično izvedbo treh pesmi.

Nagrajencem še enkrat iskreno čestitamo.