Site icon ETV informativni portal

Odslej 2 nova Tuš marketa v Trbovljah

V Tušu v Trbovljah prevzeli svoji franšizni prodajalni in ju popolnoma prilagodili sodobnim nakupovalnim pričakovanjem kupcev

Trbovlje, 16. junij – Tuš je odslej v Trbovljah prisoten s kar tremi marketi. Ob priljubljenem in kupcem dobro poznanem Tuš marketu Trbovlje na Trgu revolucije so v svojo mrežo poslovalnic dodali še nekdanji franšizi. Kupce odslej pozdravljajo v Tuš marketu Trbovlje Terezija, ki se ponaša s prenovljeno in razširjeno ponudbo, ter v popolnoma prenovljenem Tuš marketu Trbovlje Polaj. Tako mreža Tuševih trgovin v Sloveniji šteje že 102 maloprodajni poslovalnici.

V Tušu so v Trbovljah prevzeli dve svoji franšizni poslovalnici in tako okrepili prisotnost v tem zasavskem mestu, kjer sicer že vrsto let deluje priljubljeni Tuš market Trbovlje: »Vedno smo odprti za širjenje na strateško zanimive lokacije po Sloveniji, zato smo prepoznali potencial našega dolgoletnega poslovnega partnerja Marketa Špik, ki je vrsto let uspešno vodil franšizna marketa,« razlagajo v Tušu, kjer so prevzeli tudi vse, do sedaj tam zaposlene in svojo mrežo trgovin v Sloveniji povečali na številko 102.

V prvem prevzetem Tuš marketu, poimenovanem Tuš market Trbovlje Terezija, so ob prevzemu dopolnili ponudbo in jo tako še bolj prilagodili pričakovanjem kupcev, saj je bila trgovina lani popolnoma prenovljena. V drugem marketu Tuš market Trbovlje Polaj, ki stoji poleg športne dvorane, pa je do današnje otvoritve potekala obsežnejša prenova: »Zamenjali smo večino obstoječe opremo, izboljšali nakupovalno pot in nadgradili ponudbo, ki smo jo prilagodili vsakodnevnim, priročnim nakupom. Tako želimo izboljšati nakupovalno izkušnjo naših kupcev na tej lokaciji,« pojasnjujejo v Tušu. V obeh marketih so kupcem po novem na voljo tudi vse, dobro poznane Tuševe ugodnosti za kupce, kot so različne akcije, izjemna ponudba v Tuš klubu, nakupi izbranih izdelkov Mojih 10 in aktualni lojalnostni program.

Tuš ima tako od danes v Trbovljah tri markete. Tuš market Trbovlje na Trgu revolucije 28 B je odprt od ponedeljka do petka, od 7. do 20. ure, ob sobotah pa od 7. do 18. ure.  Nova marketa, Tuš market Trbovlje Polaj, Šuštarjeva kolonija 7 B, in Tuš market Trbovlje Terezija, Kolonija 1. maja 10 A, bosta od ponedeljka do petka odprta od 7. do 19. ure, ob  sobotah pa od 7. do 17. ure.

Exit mobile version