Site icon ETV informativni portal

Povzetek dela v ZD Trbovlje za leto 2022 in plani za leto 2023

LETO 2022

Ponovno je za nami izjemno turbulentno in naporno leto, lahko rečemo prvo leto po marcu 2020, ko se nismo skoraj v celoti posvečali izključno COVIDU. Verjamem, da so to občutili tudi pacienti.

DODATNI PROGRAMI, KI JIH JE ZD TRBOVLJE PRIDOBIL V LETU 2022:

ZAPOSLITVE NOVIH NOSILCEV PROGRAMOV V LETU 2022:

INVESTICIJE V ZD TRBOVLJE V LETU 2022:

OSTALI PROJEKTI V LETU 2022:

PLANI ZA LETO 2023:

Težava je predvsem v pediatriji, zaradi odhoda 2 zdravnic v pokoj. Na tem mestu bi se zahvalil njima (ker še vedno pomagata v OŠD), SB Trbovlje za izdajo soglasja eni izmed njihovih pediatrinj, da lahko enkrat tedensko pomaga in tudi njej, da se je pripravljena vključevati v delo, še eni izmed naših pediatrinj, sicer zaposleni v RA, ki v določenem obsegu pomaga v OŠD, ostalim, ki po potrebi vskočijo, ko in pa seveda pediatrinji Klari Jordan, ki resnično oddela za krepko več kot 1 osebo in pa tudi vsem ostalim zaposlenim v OŠD, da uspejo organizacijsko urediti zadevo, da vse gladko teče.

Poleg tega bomo poskušali pridobiti še kakšnega specialista psihiatrije, saj se s koncem leta upokojuje psihiatrinja, ki bo v manjšem obsegu sicer še vedno pomagala.

Na ostalih področjih je zadeva sicer manj pereča, vseeno pa bi bili veseli še kakšnega:

Na tem mestu bi se zahvalil vsem sodelavcem za njihov trud in angažiranost. Razvoj ZD Trbovlje, ki je v zadnjih letih izjemen, kar je zasluga vseh zaposlenih.

direktor ZD Trbovlje

                                                                                   doc. dr. Tomše Denis

Exit mobile version