Predstavitev programa eConsulta tudi v živo

361

Razvili smo program za vodenje članstva in prostovoljskih ur ter vodenje računovodstva na enostaven način. Po sklopu spletnih delavnic, bomo tokrat program eConsulta predstavili tudi v živo.

Pridružite se nam na delavnici kjer bomo podrobneje predstavili programi in njegove funkcije. Delavnica bo potekala v torek, 21.2.2023, ob 9. uri, v prostorih Medgeneracijskega centra Dol pri Hrastniku.

Program eConsulta na enem mestu omogoča vodenje evidenc o članstvu, plačanih članarinah, prostovoljcih in opravljenih prostovoljskih urah …, kot tudi izdajanje računov, vodenje blagajne, izdajanje potnih nalogov in pripravo in oddajo letnih poročil ter davčnega obračuna.

Program je namenjen vodstvenim članom društev, blagajnikom, tajnikom in osebam, ki v društvu vodijo tovrstne evidence. Dostopen je prek spleta, glede na vaše potrebe pa se lahko odločite za uporabo v celoti, s funkcijami za vodenje enostavnega računovodstva, vodenje članstva in prostovoljskih ur; ali pa le za uporabo posameznih funkcij.

Udeležba na predstavitveni delavnici je za vse predstavnike nevladnih organizacij brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava na http://www.consulta.si/prijavnica, do ponedeljka, 20.1.2023. 

Več in informacij dobite na številki 059 927 619 ali preko elektronskega naslova info@consulta.si.

Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta 1,2,3 e-drustvo.si, ki se sofinancira iz Sklada za NVO v okviru Ministrstva za javno upravo.