Sprejem za Uršo in Domna ter dva nova trenerja v Karate klubu Trbovlje

338

V sredo, 1. septembra, so v Karate klubu Trbovlje pripravili sprejem za Uršo Haberl in Domna Zidarja, ki sta med 20. in 22. avgustom v finskem Tampereju nastopila na Evropskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane.

MEDIJI 14A SPREJEM OB VRNITVI URSE IN DOMNA IZ EVROPSKEGA PRVENSTVA

Za odmeven rezultat je poskrbela Urša Haberl, ki je prvenstvo stare celine končala na odličnem, a za športnike tako nehvaležnem, petem mestu. Na sprejemu sta Urša in Domen iz rok predsednika kluba, Bogdana Simerla, prejela praktično darilo ter skupinsko sliko reprezentantov iz Finske, ki ju bo spominjala na udeležbo na evropskem prvenstvu.

MEDIJI 14B BLAZ HRIBOVSEK IN TEA POTRPIN STA PREJELA DIPLOMO ZA USPESNO USPOSABLJANJE V NAZIV TRENER KARATEJA

V četrtek, 2. septembra, je Karate zveza Slovenije na Polzeli podelila diplome za uspešno opravljeno usposabljanje strokovnih delavcev v športu. V Karate klubu Trbovlje so veseli in ponosni, saj so pridobili dva nova trenerja karateja, in sicer Teo Potrpin in Blaža Hribovška, ki sta izobraževanje začela konec lanskega leta in ga z praktičnim delom uspešno zaključila v mesecu juniju.

Vse, ki bi se radi vpisali v Karate klub Trbovlje že sedaj vabimo, da se nam pridružijo ob ponedeljkih in sredah od 17.00 do 18.00 ure uri v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje.

Tekst in foto: Jernej Simerl, tajnik kluba