V Zagorju župan podpisal pogodbi za obnovo telovadnice v Okrogarjevi šoli

745

Župan Občine Zagorje Matjaž Švagan je danes slovesno podpisal pogodbi, ki se nanašata na obnovo telovadnice v Osnovni šoli Toneta Okrogarja v Zagorju. Na Občini so posebej zadovoljni, ker se je javno naročilo za izvajalca del in dobavitelja športne opreme zaključilo v roku in brez zapletov.

Za izvajalca del je bilo izbrano podjetje GRADNIK, gradbeništvo in nadzor d. o. o., iz Trzina. Športno opremo bo dobavilo podjetje ELAN INVENTA, družba za proizvodnjo in storitve, d. o.o., iz Begunj na Gorenjskem.

Na Občini Zagorje načrtujejo, da bodo uvedbo v delo z obema izvajalcema opravili v prvih dneh februarja. Občina bo za naložbo, ki mora biti zaključena do julija 2021, dobila sofinancerska sredstva iz naslova razpisa Ministrstva za infrastrukturo.

Pred prihajajočim kulturnim praznikom; Zagorski župan v živo z občani

Župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan se bo pred slovenskim kulturnim praznikom srečal s svojimi občankami in občani. Srečanje seveda ne bo potekalo v živo, ampak preko aplikacije Zoom. Občanke in občani mu bodo lahko v četrtek, 4. februarja, ob 18. uri, v živo zastavili vprašanja. O načinu vzpostavitve stika z županom bo Občina Zagorje obvestila naknadno, ko bo objavila tudi povezavo do sestanka.